Om oss

Ett byggföretag med sju decennier i bagaget  

Man lär sig ett och annat på över 70 år i branschen. Med finsnickeriet som ständig utgångspunkt är Team ByggInrede idag ett byggföretag som kan leverera helhetslösningar för i princip hela hemmet. Projekt för kök, golv, dörrar, fönster, badrum och förvaring är exempel på uppdrag som varje dag specialtillverkas i vår verkstad.                          

Våra erfarna medarbetare är lyhörda inför beställarens unika behov och vana vid att genomföra projekt som faller utanför ramen. Ingen förfrågan är för liten eller för stor. Vill ni anpassa den lösning ni valt så den passar i just ert hem? Inga problem. Gränsöverskridande problemlösning när det kommer till val av material, miljöanpassning och arkitektur är en naturlig del av Team ByggInredes framtagningsprocess.

Team ByggInrede håller till på Stångjärnsgatan 15 i Uppsala. Här har vi förutom vår verkstad även en köksutställning som visar vårt variationsrika utbud av kökslösningar. Behöver du enskilda material och produkter? Sväng förbi vårt välsorterade lager och välj bland marknadsledande märken och leverantörer. Vi hjälper er att reda ut vilka alternativ som är bäst lämpade för ert projekt.

För att garantera att ni får bästa tänkbara service så rekommenderar vi att ni bokar en tid med en av våra medarbetare!