Tollco vattensäkrar ditt kök

Publicerad: 20/12/17

Alla vattenskador uppstår på mer eller mindre på samma sätt, nämligen med några få vattendroppar som sedan sprider sig. Desto längre tid vattendropparna läcker utan att upptäckas, desto värre blir i regel vattenskadan.

Vi har länge varit stora beundrare av Tollcos produkter och deras retorik när det kommer till att visa hur viktigt det är att förebygga vattenskador i köksmiljöer. Tollco är ett företag som riktar in sig på vattensäkring av köksinredning för att motverka att fukt och mögel uppstår vid smygläckage.

Det många inte vet är att problem med fukt och mögel inte bara påverkar ditt hem, utan påverkar även i högsta grad dig och din hälsa. Det kan skapa allt från en torr och irriterad känsla på hud och i ögon, trötthet, nästäppa till återkommande luftvägsinfektioner.

Åkommor som motverkas genom att förse riskmiljöer med Tollcos produkter. Installeras en diskbänksinsats och ett vitvaruunderlägg hjälper det till att samla upp och leda fram läckagevatten i tid innan läckan har spritt och gjort för stor skada. Dessa kan du välja att installera själv eller låta oss applicera i ert kök.  

Vänta inte med att vattensäkra när ni renoverar köket! Kontakta Team ByggInrede för en kostnadsfri konsultation idag.


Mer inspiration