Förvaring behöver inte vara tråkigt – sätt färg!

Publicerad: 05/06/17

Färger har en stor påverkan på oss människor och sättet vi uppfattar vår omgivning. Vi på Team Bygginrede är övertygade om att en blandning av många olika färger gör gott för både kropp och själ. Oavsett om det handlar om att inreda hemmet i mer än bara vitt och svart eller att se till att tallriken är fylld med gröna alternativ. Färgstark mat från naturen är exempelvis väldigt näringsrik på antioxidanter. Antioxidanter är kemiska molekyler som förebygger oxidation i våra celler, vilket minskar risken av hjärt- och kärlsjukdom, diabetes och benskörhet.

Men att utöka mängden färg i ens materiella omgivning anser vi är minst lika viktigt. Det många inte tänker sig är att även om man har ett genomgående tema med en sparsmakad mängd färger så kan några få färgstänk här och där påverka själen till det positiva. Allt från färgstarka krukväxter i hallen, matberedare i köket, handdukar i badrummet, specialsnickerier i sovrummet och kuddar i vardagsrummet.

Känner att du att vardagen inte är tillräckligt färgstark? Vi har grävt i bildmaterialet från våra leverantörer och sammanställt några snygga och iögonfallande sätt att sätta färg på din inredning.

Med eller utan färg. Vi är experter på specialsnickerier av förvaringslösningar.


Mer inspiration