Kärleken till specialsnickerier utgör vårt DNA

Publicerad: 07/02/17

Vi hade kunnat göra det enkelt för oss. Lutat oss tillbaka och förlitat oss på att de färdiga helhetslösningar som våra fantastiska leverantörer och samarbetspartners förmedlar hade räckt. Med marknadsledande aktörer som bl.a. Ballingslöv och Boen Golv hade det förmodligen i många fall säkerligen också gjort det.

Men vi vet samtidigt att varje projekt är unikt med sina egna speciella förutsättningar. Oavsett om det rör sig om en fullständig renovering eller bara installation av enskilda inredningsdetaljer är ofta behovet av skräddarsydda anpassningar ett måste för att uppnå bästa möjliga slutresultat.

Behöver ni kapa er nyinköpta bänkskiva så den passar in i lägenhetsettans lilla kök? Önskar ni ett addera glas till en innerdörr? Det finns ytterst få önskemål som våra yrkesskickliga medarbetare, med sina känsla för estetik och materialkunskap, inte kan realisera i vår verkstad.

Ibland är det bästa alternativet att göra saker och ting från scratch. Team ByggInrede i Uppsala har lång erfarenhet av specialsnickerier. I synnerhet när det gäller orginalkonstruktioner för förvaring i alla typer av hemmiljöer. Låt oss förvandla din gamla ordinära garderob till en walk in closet. Eller varför inte ta fram smakfulla alternativ för lådor, skjutdörrar och hyllsystem som matchar med sovrum och hall?

Läs mer om våra lösningar för förvaring.


Mer inspiration