Kök från Ballingslöv – i framkant sedan 1929

Publicerad: 07/02/17

Vi har under flera års varit stolta återförsäljare av kök från Ballingslöv. Det som får Ballingslöv att sticka ut från konkurrenterna, enligt oss, förutom faktumet att de levererar kök av högsta kvalité, är att varumärket ständigt jobbar med att utveckla och förnya sättet kunden väljer ut och köper kök.

Konsumentupplevelsen finns ständigt närvarande i alla led. Från att rita upp köket tillsammans med kunden i en användarvänlig kökssimulator som ger en exakt 3D-vy över hur köket kommer att se ut. Till att producera komponenter för köksinredning som vid varje ny kollektion introducerar funktionaliteter som underlättar vardagen för brukaren.

Praktiska kvalitéer är bara halva sanningen till att Ballingslövsköken återfinns i var och vartannat svenskt hem. Ballingslövs produkter genomsyras av en känsla för design som gång på gång klarar den svåra balansgången mellan tidlöst och tillfällig trend. Valmöjligheten att kombinera luckor, färger och träutföranden gör att varje kök kan få en unik touch.

Som specialsnickeri är vi svaga för leverantörer som gör det möjligt för oss att justera produkten till det sammanhang som den ska höra hemma.

Läs mer om Team ByggInredes lösningar för kök.                  


Mer inspiration