Välkommen till Team ByggInredes nyrenoverade hemsida!

Publicerad: 07/02/17

Hej och välkomna till ett nytt spännande kapitel i Team ByggInredes historia! Från och med idag har vår hemsida ett helt nytt och fräscht utseende. Med hjälp från Uppsalabaserade webbyrån Wasabi Web har vår hemsida genomgått ett ansiktslyft som är värdigt ett modernt byggföretag.

Vid sidan av det uppenbara faktumet att hemsidan i jämförelse med vår föregående variant ser betydligt bättre ut har fokus även legat på att förbättra sidan när det kommer till användarvänlighet. Besökaren kan nu enkelt navigera runt på sajtens sektioner och med lätthet hitta det produktsegment som intresserar användaren. Vare sig man letar efter högkvalitetsfönster, fanerade golv, finsnickerier eller badrumsinspiration är sajten konstruerad för att via ett naturligt klickflöde ge användaren så utförligt och pedagogiskt paketerad information som möjligt.  

Hemsidan utgör även startskottet för Team ByggInredes satsning på sociala medier och kvalitativt nyhetsinnehåll. Vår nyhetssida kommer regelbundet förmedla  inspirerande bildkollage, guider för villa & hem, information från våra leverantörer, berätta om våra senaste lagertillskott samt en och annan inblick bakom kulisserna på Stångjärnsgatan.

Vad söker du? Varför inte Inleda din premiärrunda på bygginrede.se med att kolla närmare på våra kökslösningar!


Mer inspiration